Download Programs

Απο που κατεβαζετε τα αγαπημενα σας προγραμματα?
Το filehippo ειναι ενα site στο οποιο θα βρειτε τα σημαντικοτερα και πιο χρησιμα προγραμματα για τις βασικες λειτουργιες του υπολογιστη σας.Επι το πλειστον θα βρειτε freeware προγραμματα, οπως και πολλα εμπορικα, αλλά trialware.Εδω να σημειωσουμε οτι θα βρειτε Drivers για τις καρτες γραφικων σας και διαφορα προγραμματα και drivers της Microsoft τα οποια προφανως δεν χρειαζονται τη γνωστη (και εκνευριστικη!) διαδικασια validation.

Ομως αυτο που κανει το συγκεκριμενο site να ξεχωριζει ειναι οι μεγαλες ταχυτητες που επιτυγχανονται,ωστε να εκμεταλευται στο επαρκο τη συνδεση σας.

Εδω ομως που πραγματικα καινοτομει το filehippo ειναι ενα εργαλειο το οποιο κατεβαζετε απο εδω, και το τρεχετε (δε θελει εγκατασταση). Αυτο θα ανοιξει ενα παραθυρο του web browser σας και θα σας ενημερωσει για το ποιες εκδοσεις προγραμματων και drivers εχετε εγκατεστημενς στον υπολογιστη σας και αν δεν ειναι οι τελευταιες,σας δινει το link να τις κατεβασετε!Πραγματικα εντυπωσικο εργαλειο,για να ειστε παντα ενημερωμενοι!

Y.Γ.:Να σημειωσω οτι το filehippo εχει αποκλειστικα προγραμματα για Windows.
Share on Google Plus

About akikidis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 σχολια μεχρι στιγμης:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιο σας. Θα ήταν καλό να αφήνατε ένα username ή το δικό σας προσωπικό site/blog. Η ανωνυμία είναι αποδεκτή. Ζητώ μόνο να χρησιμοποιείτε πάντα το ίδιο ψευδώνυμο.