OnLine Υπηρεσίες για την Ακαδημαϊκή Κοινότητα

1) Ψηφιακή Τηλεόραση για την Ακαδημαϊκή Κοινότητα

Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) παρέχει στους φορείς του (ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Ερευνητικοί Φορείς, κ.α.) και τους χρήστες τους την υπηρεσία «Ψηφιακή τηλεόραση για την Ακαδημαϊκή κοινότητα». Συγκεκριμένα, η υπηρεσία αναμεταδίδει ψηφιακά κανάλια, επίγεια (DVB-T) και Διαδικτύου.
Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν τις μεταδόσεις από την οικία τους (unicast) ή το χώρο εργασίας τους (unicast, multicast) εφόσον έχουν την κατάλληλη σύνδεση.
Αξίζει να το επισκεφτείτε εδώ.

2) Ακαδημαικό Σύστημα Δωρεάν Διάθεσης Εμπορικού Λογισμικού και Υπηρεσιών (Αναφανδόν)


Προσφέρεται λογισμικό σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, μέλη του εκπαιδευτικού/ερευνητικού προσωπικού των ΑΕΙ/ΤΕΙ και των Eρευνητικών Kέντρων.
Το ένα είναι το Oracle Academy το οποίο βοηθά τους σπουδαστές να αναπτύξουν τις τεχνολογικές και διοικητικές δεξιότητες που απαιτούνται για την σταδιοδρομία τους, και το άλλο είναι της Microsoft το πακέτο DreamSpark
το οποίο δίνει πάλι τη δυνατότητα σε σπουδαστές σε επαγγελματικό επίπεδο να χρησιμοποιήσουν εργαλεία σχεδιασμού και ανάπτυξης διάφορων εφαρμογών.
Share on Google Plus

About Φοιτητικό café

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 σχολια μεχρι στιγμης:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιο σας. Θα ήταν καλό να αφήνατε ένα username ή το δικό σας προσωπικό site/blog. Η ανωνυμία είναι αποδεκτή. Ζητώ μόνο να χρησιμοποιείτε πάντα το ίδιο ψευδώνυμο.