Έτοιμο το Jolicloud 1.0

Αρκετοί χρήστες netbook περιμένουν εδώ και αρκετό την τελική έκδοση του Jolicloud, το οποίο πλέον είναι διαθέσιμο για κατέβασμα.
Το Jolicloud 1.0 είναι ένα linux-based λειτουργικό σύστημα το οποίο υποστηρίζει και οθόνες αφής υπόσχεται να κάνει πολύ φιλικότερη την επαφή σας με το netbook σας. Είναι δωρεάν και διαθέτει ένα directory με 700 εφαρμογές, αριθμός τουλάχιστον εντυπωσιακός για αρχή.
Αν λοιπόν έχετε κουραστεί από τα Windows ή άλλες διανομές Linux στο netbook σας τότε αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία, αφού είναι δωρεάν, είναι αρκετά ελαφρύ για να τρέχει σε όλα τα netbooks, ενώ βασίζεται αρκετά στο cloud κάνοντας το έτσι φιλικότερο. Η τελική έκδοση είναι πλέον διαθέσιμη για κατέβασμα.

Να σας θυμήσουμε και το review του Jolicloud:

Jolicloud: Εναλλακτικό λειτουργικό Linux με μεγάλη δόση cloud


πηγή: laptopblog.gr
Share on Google Plus

About akikidis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 σχολια μεχρι στιγμης:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιο σας. Θα ήταν καλό να αφήνατε ένα username ή το δικό σας προσωπικό site/blog. Η ανωνυμία είναι αποδεκτή. Ζητώ μόνο να χρησιμοποιείτε πάντα το ίδιο ψευδώνυμο.